Έντονο το ενδιαφέρον σε κορυφή και «ουρά»

Το δεύτερο μισό της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/01) στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΜ. Το... μενού περιλαμβάνει δύο παιχνίδια για τον 1ο Όμιλο και τέσσερα για τον 2ο, με το ενδιαφέρον τόσο σε κορυφή, όσο και σε «ουρά» να είναι έντονο.

Στον 1ο Όμιλο, ο τρίτος της κατάταξης Αστέρας Μικρομάνης θέλει να εκμεταλλευτεί τα... δώρα από Παπαφλέσσα Άμφειας και Ατρόμητο Πλατύ και να περάσει στην κορυφή. Η ομάδα του Μιχάλη Σκαρπαλέζου - θεωρητικά πάντα - έχει εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό ΑΕ Αιθαίας.

Με τη νίκη να αποτελεί... μονόδρομο θα υποδεχθεί ο ΑΟ Φυτειάς την Θύελλα Μερόπης, προκειμένου να πλησιάσει στις δύο προνομιούχες θέσεις.

Στον 2ο Όμιλο, η πρωτοπόρος Θύελλα Χαρακοπιού δοκιμάζεται στο «Γεώργιος Λουκαρέας» με αντίπαλο τον ενισχυμένο Παναθηναϊκό Καλαμάτας που αναζητά οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός Ανάληψης φιλοξενεί την Δόξα Καλαμάτας, με μοναδικό στόχο τη νίκη και ταυτόχρονα να ελπίζει σε «γκέλα» της Θύελλας Χαρακοπιού, έτσι ώστε να βρεθεί στο ρετιρέ.

Ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου μετά την ήττα-«σοκ» από τον ουραγό Ατρόμητο Καλαμάτας φιλοξενεί με την... πλάτη στον τοίχο την νεανική ΑΕΚ Καλαμάτας.

Τέλος, η άνετη βαθμολογικά ΑΕ Μάνης περιμένει τον ουραγό, αλλά παράλληλα ενισχυμένο Ατρόμητο Καλαμάτας που δείχνει ικανός για την... ζημιά.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία του 1ου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία του 2ου Ομίλου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

497 views
Top