Όρθιος ο Κεραυνός στο Πεταλίδι (0-0)

Πολύτιμο βαθμό στην μάχη της σωτηρίας απέσπασε στο Πεταλίδι από τον Απόλλωνα ο Κεραυνός Καλαμάτας (0-0) σ΄ ένα ματς που τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες αλλά και ο ισχυρός αέρας ο οποίος δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
Η ισοπαλία έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τον Κεραυνό ο οποίος αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο με παίκτη λιγότερο λόγω από βολής του Σταθόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν σπουδαία ευκαιρία για γκολ στο 75’ όταν ο Σωτηράκος έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Δαμήλου.
Ο Απόλλωνας απείλησε σε δυο περιπτώσεις με τους Κ. Κορμπή και Ξαρχάκο ενώ ζήτησε πέναλτι στο 70’ για χέρι αμυντικού μετά από σουτ του Ξαρχάκου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Αρ. Δαμήλος (65’ Κοστόφ), Στ. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Γιαννόπουλος, Στασινός, Κ. Κορμπής, Δ. Κορμπής (85’ Αλεξανδρόπουλος), μπογκντάνι, Ξαρχάκος, Α. Χρονόπουλος
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κάρλος, Σαμπιόν, Τσαρώνης, Νιάρχος, Καναλουπίτης, Κολυβάρης, Σωτηράκος (70’ Δεικτάκης), Σταθόπουλος, Βοσνάκης (90’ Μαυροειδής), Γεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου (63’ Μαζιώτης)


263 views
Top