Με πέναλτι που... άναψε φωτιές η Δόξα!

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Β. Ι. Δημητρίου στο 85ο λεπτό του αγώνα και που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, η Δόξα Καλαμάτας «έκαμψε» την αντίσταση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας στο «Παναγιώτης Μπαχράμης» και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από δύο κολλητές ήττες.

Το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με το 2-0 του Ατρόμητου Καλαμάτας επί του ΠΑΟ Καλλιθέας... βύθισε το «τριφύλλι» για πρώτη φορά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΜ.

Οι «πράσινοι» ωστόσο έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καστανά, κυρίως για τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών που έκρινε και το ματς, αλλά και για την αποβολή του Παναγιωτόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα πέντε λεπτά νωρίτερα για ριψοκίνδυνο παιχνίδι.

Δόξα Καλαμάτας (Δημήτρης Ξυγκώρος): Μαντζάκος, Πλάκου, Λ. Δημητρίου, Καλαμουδάκος, Β. Π. Δημητρίου, Νούλας, Κωνσταντακόπουλος, Γυφτοχρήστος (60' Αγγλούπας), Σερπάνος (71' Λάσκαρης), Β. Ι. Δημητρίου, Γαϊτάνης (85' Ξάνθης).

Παναθηναϊκός Καλαμάτας (Ζώης Δούβας): Δουβίκας, Μούντανος (78' Ξυνός), Αλοίμονος (49' Γκότσης), Σχοινοχωρίτης, Νάστας, Παναγιωτόπουλος, Μπιτσάκου, Μαραγκός, Πανταζόπουλος, Πετρόπουλος (90+3' Φανουράκης), Μαργιόλης.

Διαιτησία: Χ. Καστανάς, Ξ. Κωνσταντόπουλος, Ε. Τσαούση

335 views
Top