Του το κράταγε... Μανιάτικο, αντίο με γκολ από τον Γκιόκα

Εκδίκηση για την ήττα στο Βλαχόπουλο στον αγώνα του πρώτου γύρου (2-1) που είχε ως αποτέλεσμα να την «γκρεμίσει» από την κορυφή πήρε η ΑΕ Μάνης.

Οι Μανιάτες με χατ-τρικ του Σάντρι Κούμε (3', 33', 40') και γκολ Δημήτρη Γκιόκα (πεν. 68') «συνέτριψε» με 4-1 τον Παπαφλέσσα που είχε μειώσει προσωρινά με τον Κ. Σωτηρόπουλο (61').

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δημήτρης Γκιόκας τιμήθηκε για την 20ετή προσφορά του στην ΑΕ Μάνης, ενώ την στιγμή της αλλαγής του αποθεώθηκε από ολόκληρο το γήπεδο.

Ο 34χρονος μέσος φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του συλλόγου, καθώς το επόμενο διάστημα θα μετακομίσει στην Αυστραλία για μόνιμη εγκατάσταση. 

ΑΕ Μάνης (Ηλίας Λουκαρέας): Φιλόπουλος, Μανωλέας, Π. Πουλάκος (75' Μεϊμετέας), Α. Καμπανάρος (46' Στύλλα), Γκιόκας (83' Καλαρίτης), Ράτσεβ, Σούλα, Κούμε, Κ. Πουλάκος, Σαραντέας, Καρούμπας.

Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου (Μπάμπης Ράλλης): Νικολόπουλος, Η. Ντερβίσι, Κωστόπουλος, Χ. Πουλόπουλος, Μαθιόπουλος, Δ. Πουλόπουλος, Μάρκου (20' Μπαρντάι), Λάζαρης, Κ. Σωτηρόπουλος, Ψώνης (73' Σ. Σωτηρόπουλος), Τσόπελας (35' Α. Ντερβίσι).

Διαιτησία: Η. Σκόρδος, Α. Κυριόπουλος, Δ. Τάγαρης

513 views
Top