Για την τέταρτη σερί νίκη η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Παραλίας θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα να εκμεταλλευτεί την «λευκή» ισοπαλία της ΑΕ Αβίας με τον Νέο Άρι, στην αναμέτρηση με την Ομόνοια Καλαμάτας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Μεθώνης που «καίγεται» για βαθμούς φιλοξενεί τον ΑΟ Ασπροχώματος, ο ανεβασμένος Αίαντας Καλαμάτας «συγκρούεται» με τον συντοπίτη και ουραγό Ηρακλή που παίζει ένα από τα τελευταία του... χαρτιά για την υπόθεση παραμονή.

Τέλος, στην Χώρα, ο τοπικός Παπαφλέσσας που βρίσκεται σε ανοδική πορεία περιμένει τον Χανδριναϊκό ΠΣ σε ένα «ανοιχτό» σε όλα αποτελέσματα παιχνίδι.

Αναγέννηση Παραλίας - Ομόνοια Καλαμάτας

Δίχως τον τιμωρημένο Γιώργο Βελλή και τον Βαγγέλη Γυφτέα για λόγους εργασίας θα παραταχθεί η Αναγέννηση Παραλίας. Αντίθετα, ο Γιώργος Μηλίτσης μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθείς Χρήστο Σπάλα και Παναγιώτη Πραστέλλα.

Καρέ... προβλημάτων αντιμετωπίζει ο Σωτήρης Μπουραντώνης στην Ομόνοια Καλαμάτας, καθώς ο Δημήτρη Μπάλας είναι τιμωρημένος, ο Γιάννης Δαβαρίας παραμένει τραυματίας, ο Νίκος Πέτροβας κρίνεται ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του, ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο επίσης τραυματίας Κλέβις Πετριτάι.

ΑΟ Μεθώνης - ΑΟ Ασπροχώματος

Ενισχυμένος με τον Χάρη Μουλαβασίλη θα παραταχθεί ο ΑΟ Μεθώνης του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη.

Από την άλλη, πολλούς... πονοκεφάλους έχει να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Σκουρλέτης. Πιο συγκεκριμένα, εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Αντώνη Φίλιος (λόγοι εργασίας), Ηρακλής Ζαφειρόπουλος, Εράλντ Μουράτι και Αργύρης Κουραμπάς (τραυματίες). 

Ακόμη, μοιρασμένες πιθανότητες έχουν να αγωνιστούν οι Δημήτρης Γυφτέας (κλινήρης) και Δημήτρης Πετσόπουλος (επαγγελματικοί λόγοι), επιστρέφει ο Χαρίλης Φουρναράκος.

Παπαφλέσσας Χώρας - Χανδριναϊκός ΠΣ

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει για αρκετό διάστημα στις υπηρεσίες των Νώντα Τσέρτο (εξάρθρωση καρπού) και Δημήτρη Γκότση (κάκωση μηνίσκου), ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο Χρήστος Αϊβαλής (επαγγελματικοί λόγοι).

Τις απώλειες των Θανάση Κοντού (σχολικές υποχρεώσεις) και Φιλντιόν Μπιλάλι (τραυματίας) μετρά ο Δημήτρης Μάλαμας.

Αίαντας Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας

Τρία είναι τα προβλήματα στα οποία καλείται να δώσει λύσεις ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος. Ο τιμωρημένος Κωστής Παπαβασιλόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Γιώργος Ζαγαρέλος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ απών θα είναι και ο Νίκος Περιβoλάρης για προσωπικούς λόγους.

Στον Ηρακλή Καλαμάτας, ο Βασίλης Μπλέτσας θα έχει στην διάθεσή του, τόσο τον Σωτήρη Κουκούτση που επιστρέφει από τιμωρία, όσο και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Δείτε >>>ΕΔΩ<<< την βαθμολογία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Α1 ΕΠΣΜ
(19η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

Αποτέλεσμα

9.

Εράνη Φιλιατρών - Κεραυνός Καλαμάτας

Φιλιατρών

Σάββατο

13/02/16

15:30

Ι. Κουτσαναστάσης, Κ. Αντωνόπουλος, Α. Καυκάς  5-1

10.

Απόλλωνας Πεταλιδίου - Ακρίτας Κορώνης

Πεταλιδίου

Σάββατο

13/02/16

15:30

Ν. Γκούμας, Δ. Γιαννακλής, Α. Κυριόπουλος  0-1

11.

Νέος Άρις - ΑΕ Αβίας

Άριος

Σάββατο

13/02/16

15:30

Μ. Καρβούνης, Σ. Παλλαδινός, Δ. Ταβουλαρέας  0-0

12.

Αναγέννηση Παραλίας - Ομόνοια Καλαμάτας

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Μεσσηνίας

Κυριακή

14/02/16

15:30

Δ. Νίκας, Η. Τσουλάκος, Κ. Βοσνάκης  

13.

ΑΟ Μεθώνης - ΑΟ Ασπροχώματος

Μεθώνης

Κυριακή

14/02/16

15:30

Ε. Ζαρακοβίτης, Α. Τσουκάλη, Α. Καυκάς  

14.

Παπαφλέσσας Χώρας - Χανδριναϊκός ΠΣ

Χώρας

Κυριακή

14/02/16

15:30

Χ. Καστανάς, Α. Κυριόπουλος, Δ. Ταβουλαρέας   

15.

Αίαντας Καλαμάτας - Ηρακλής Καλαμάτας

«Παναγιώτης Μπαχράμης»

Κυριακή

14/02/16

19:00

365 views
Top