Επεισοδιακό "διπλό" για Χανδριναϊκό

Επεισοδιακό παιχνίδι διεξήχθη στην Χώρα ανάμεσα στον τοπικό Παπαφλέσσα και τον Χανδριναϊκό, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 3-0.
Δυστυχώς το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ελέω των γεγονότων που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση αυτή και είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο ρέφερι Χαράλαμπος Καστανάς υπό την συνοδεία αστυνομικής δύναμης μετά το τέλος του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του διαιτητή του αγώνα, καθώς θεώρησαν πως ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.
Ο Χανδριναϊκός προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Γιάνναρη και στο 20΄ ξεκίνησαν οι εντάσεις: Ο Λ. Μαθιός δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον πάγκο για διαμαρτυρία και στο 40΄, μετά το δεύτερο τέρμα του Γιάνναρη (2-0), αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να απωθήσει και να εξυβρίσει τον Χ. Καστανά.
Στην επανάληψη τα πράγματα δεν …ηρέμησαν ιδιαίτερα, καθώς στο 60΄ ο Πλάγος αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες σε λίγα δευτερόλεπτα για διαμαρτυρία, κάτι που ξεσήκωσε την αντίδραση του παίκτη που επιτέθηκε φραστικά στον Καστανά!
Στο 80ο λεπτό ο Γιάνναρης κέρδισε πέναλτι και ο Δ. Κατσίγιαννης το εκτέλεσε, «γράφοντας» το τελικό 3-0.
Μετά το φινάλε του αγώνα οι Λ. Μαθιός και Πλάγος επιτέθηκαν εκ νέου στον ρέφερι του αγώνα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο μεσσήνιος ρέφερι με αστυνομική συνοδεία από το γήπεδο.
● Διαιτητές: Χ. Καστανάς, Α. Κυριόπουλος, Δ. Ταβουλαρέας
ΧΩΡΑ (Λυμπερόπουλος): Γκεβόρι, Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Ρουσσόπουλος, Β. Κανελλόπουλος (46΄ Γ. Καγιάς), Δημόπουλος (70΄ Σταματόπουλος), Τηλεμάχου, Μπολκβάντζε, Νικολακόπουλος (80΄ Γεωργακόπουλος), Μπάρκας
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ (Μάλαμας): Γιαννακόπουλος, Κότι, Λίτο, Ζωγόπουλος, Γιάνναρης (87΄ Κοκάι), Καραμπάτσος (85΄ Σαχινάι), Φωτόπουλος, Δ. Κατσιγιάννης, Μέμα (62΄ Καλδής), Ι. Κατσιγιάννης, Καραταράκης

517 views
Top