Μόνο η φιέστα έμεινε, υπέρ του ΑΣ Φυτειάς ο αγώνας!

Με 8-2 όσο δηλαδή ήταν το σκορ στο 48ο λεπτό όταν διεκόπη και όχι με 3-0 άνευ αγώνα, θα κατοχυρωθεί υπέρ του ΑΣ Φυτειάς το παιχνίδι με τον ΑΟ Χατζή, καθώς πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα οι Σταυρόπουλος, Σαμαρτζής, Μπαμπαράκος, Ντένις και Αγγελόπουλος δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν το ματς.

Αυτό γιατί αν ο ΑΣ Φυτειάς έχανε ή το ματς ήταν ισόπαλο, τότε πράγματι θα το έπαιρνε στα χαρτιά με σκορ 3-0. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, θα ισχύσει το 8-2 που ήταν το σκορ την ώρα της διακοπής, μιας και οι «βυσσινί» ήταν έτσι κι αλλιώς μπροστά.

Εννοείται ότι και τα γκολ θα καταμετρηθούν κανονικά στους Παναγιωτόπουλο (3), Ι. Αναστασόπουλο (2), Παύλο Αναστασόπουλο (1), Μπούνα (1) και Παπαλάμπρο (1). Έτσι, το μόνο που απομένει για να πανηγυρίσει ο ΑΣ Φυτειάς και επίσημα την άνοδό του στην Β' ΕΠΣΜ είναι η... φιέστα!

ΑΣ Φυτειάς (Κώστας Παλαμάρας): Παν/της Αναστασόπουλος, Χρυσοβέργης, Ασημακόπουλος, Καννάς, Μερκούρης, Παύλος Αναστασόπουλος, Τζουμάκης, Μπούνας, Παναγιωτόπουλος, Ι. Αναστασόπουλος, Παπαλάμπρος.

ΑΟ Χατζή: Ζαφειρίου, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τσατσόπουλος, Σαμαρτζής, Ντένις, Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Μπαμπαράκος, Αγγελόπουλος, Σταυρόπουλος, Σαραντόπουλος.

Διαιτησία: Ι. Μαντάς, Η. Ρηγόπουλος, Β. Ρηγοπούλου

642 views
Top