«Σοκ» στο 90' για Παναθηναϊκό!

Πολύ... σκληρή για να χάσει αποδείχθηκε η Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης των... 9 παικτών στο «Γεώργιος Λουκαρέας», καθώς με γκολ του Βασίλη Αλεβίζου στο 90' κατάφερε να νικήσει 2-1 τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας που παρέμεινε ουραγός στον 2ο Όμιλο της Β' ΕΠΣΜ.

Οι Νησιώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο, ενώ για το «τριφύλλι» είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 86' ο Μπιτσάκου.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας, καθώς στο 88' αποβλήθηκε ο Ξυνός με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

Με εννιά οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο 12' ο Μπομπότσι είδε απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα και στο 47' ο Οικονόπουλος, ο οποίος έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.

Παναθηναϊκός Καλαμάτας (Ζώης Δούβας): Δουβίκας, Μούντανος (24' Ξυνός), Αλεβίζος (83' Φανουράκης), Σχοινοχωρίτης, Νάστας, Γκότσης, Μπιτσάκου, Μαραγκός, Πανταζόπουλος, Πετρόπουλος (78' Αλοίμονος), Μαργιόλης.

Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης (Παναγιώτης Μπιζίμης): Οικονομόπουλος, Χαρλέπας (65' Κ. Αλεβίζος), Γ. Καραχάλιος, Μπορχάν, Μπομπότσι, Β. Αλεβίζος, Ν. Καραχάλιος, Μάρκου, Νικολόπουλος (90+2' Δημητρόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταματόπουλος (88' Τόσκα).

Διαιτησία: Δ. Γιαννακλής, Π. Ηλιόπουλος, Η. Ρέκκας

377 views
Top