Κάλεσμα της ΑΕ Λογγάς στον κόσμο να γιορτάσουν την 2η θέση

Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Λογγάς καλεί τον κόσμο της στην αναμέτρηση με τον ΑΠΣ Άρι Καλαμάτας να γιορτάσει την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Πιο αναλυτικά:

«Μετά από ένα καθημερινό αγώνα, μια προσπάθεια όλων με σκληρή δουλειά, πιστεύουμε ότι εκπληρώσαμε την επιθυμία μας και πετύχαμε το στόχο μας!

Το Σάββατο (20/2, 15:00) στο γήπεδό μας θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας, κόντρα στον ΑΠΣ Άρι Kαλαμάτας για φέτος και ελπίζουμε ο τελευταίος στη Γ' τοπική κατηγορία.

Μετά την διεξαγωγή του αγώνα σας καλούμε όλους, αλλά και το καθένα ξεχωριστά να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας στη χαρά μας για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλό μας, στη πλατεία του χωριού, όπου θα προσφέρετε γουρουνόπουλο ψητό και άφθονο κρασί.

Με την λήξη της διετούς θητείας μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε: τον προπονητή, τους παίχτες, τους διαιτητές, τις ομάδες του ομίλου μας, τους χορηγούς μας, τον Δήμο Μεσσήνης για την υλοποίηση των αιτημάτωνμας και όλους όσους έβαλαν το δικό τους... λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια».

463 views
Top