Να κλείσει την κακή... παρένθεση η Αβία, «τελικός» για Κεραυνό

Να κλείσει την κακή... παρένθεση που άνοιξε στο παιχνίδι με τον Παπαφλέσσα Χώρας και συνέχισε σε αυτό με τον Νέο Άρι, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 4η θέση, θα επιδιώξει η ΑΕ Αβίας κόντρα στον Αίαντα Καλαμάτας.

Στο μεταξύ, να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία θέλει ο Κεραυνός, ο οποίος ψάχνει το διπλό μέσα στο «Γεώργιος Λουκαρέας» επί της Ομόνοιας, ενώ ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.

Τέλος, την οριστικοποίηση της παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, που θέλει βαθμό ή βαθμούς θα αναζητήσει ο Χανδριναϊκός ΠΣ.

ΑΕ Αβίας - Αίαντας Καλαμάτας

Μοναδικός απόντας για τον Διονύση Πουλή θα είναι ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς Θάνος Γαλανόπουλος (κάταγμα κνήμης).

Στον τιμωρημένο Ηλία Λαγωνικάκο (μία αγωνιστική) και στον τραυματία Δημήτρη Καραγιάννη (χτύπημα στο κουτεπιέ) δεν υπολογίζει ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος.

Στα καλά νέα, η επιστροφή των Κωστή Παπαβασιλόπουλου (τιμωρία), Γιώργου Ζαγαρέλου (τράβηγμα στο προσαγωγό) και Δημήτρη Τσιγάρου (ίωση).

Ομόνοια Καλαμάτας - Κεραυνός Καλαμάτας

Ο φοιτητής Στάθης Ταπεινός και ο τραυματίας Γιάννης Δαβαρίας (βαρύ διάστρεμμα) δεν θα είναι στην διάθεση του Σωτήρη Μπουραντώνη. Ακόμη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επίσης φοιτητή, Γιώργου Μπακλαβά, με τις πιθανότητες ωστόσο να γέρνουν προς το να αγωνιστεί. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Δημήτρης Μπάλας.

Μάκης Σωτηράκος, Θανάσης Γιαμαρέλος για επαγγελματικούς λόγους και ο ανέτοιμος Θοδωρής Ανασταστόπουλος έχουν τεθεί off για τον Νίκο Μουλατσιώτη.

Χανδριναϊκός ΠΣ - Απόλλωνας Πεταλιδίου

Ο Δημήτρης Μάλαμας πιθανότατα δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Στάθη Γιαννακόπουλο για κοινωνικούς λόγους, ενώ εδώ και λίγο διάστημα και μέχρι τέλος της χρονιάς δεν υπολογίζει στον Θανάση Κοντό, λόγω σχολικών υποχρεώσεων.

Δύο απουσίες μετρά ο Αλέκος Τσατάς ενόψει της εξόρμησης στην Μεθώνη, καθώς εκτός θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Παναγιώτης Μπεκιάρης, με τον Άγγελο Δαμήλο να... επιστρατεύεται και ο Γιώργος Κορμπής για λόγους εργασίας.

Δείτε >>>ΕΔΩ<<< την βαθμολογία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

472 views
Top