Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Χανδριναϊκό ΠΣ και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου που έγινε στην Μεθώνη. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις.

Στο 33' από κόρνερ του Ξαρχάκου ο Κορμπής με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 40' ο Δ. Κατσιγιάννης αξιοποίησε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Αλεξανδρόπουλος (σε Φωτόπουλο) και «έγραψε» το 1-1.

Στο 60' Δ. Κορμπής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καραταράκη και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ξαρχάκος (1-2), όμως στο 84' ο Καλδής αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή και με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λίτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Χανδριναϊκός ΠΣ (Δημήτρης Μάλαμας): Νικητόπουλος, Κότι, Λίτο, Καραταράκης, Ι. Κατσιγιάννης, Δ. Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Μέμα (55' Κοκάι), Καραμπάτσος (70' Καλδής), Γιάνναρης.

Απόλλωνας Πεταλιδίου (Αλέκος Τσατάς): Άγγ. Δαμήλος, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46' Ι. Παναγόπουλος), Δ. Κορμπής, Γιαννόπουλος, Άρ. Δαμήλος (77' Σαραντόπουλος), Κοστόφ, Ξαρχάκος, Μπογκντάνι (63' Σαρατσιώτης).

Διαιτησία: Μ. Καρβούνης, Ι. Γιαννέτσος, Δ. Ταβουλαρέας

428 views
Top