Με εμφατική νίκη έκλεισε την κανονική διάρκεια

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕ Λογγάς, καθώς «συνέτριψε» με 4-0 τον ΑΠΣ Άρι Καλαμάτας. Μπούκας (8', 57'), Πέτση (47') και Τζούμπας (60') χρίστηκαν σκόρερ για τους νικητές.

*Το επόμενο διάστημα τόσο η ΑΕ Λογγάς, όσο και η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση στον 1ο Όμιλο (πιθανότατα ο Αστέρας Βαλύρας) θα κληθούν να αποφασίσουν πότε θα διεξαχθεί ο μεταξύ τους αγώνας μπαράζ.

Ο νικητής παίρνει το... εισιτήριο της επιστροφής στην Β' ΕΠΣΜ σε περίπτωση που υποβιβαστεί η Καλαμάτα ΚΑΙ δεν ανέβει ο πρωταθλητής της Α' ΕΠΣΜ στη Γ' Εθνική. Σε αντίθετη περίπτωση θα πανηγυρίσουν και οι δύο.

ΑΕ Λογγάς (Δημήτρης Αδαμόπουλος): Ηλιόπουλος, Ι. Πετρόπουλος, Ρ. Πετρόπουλος (75' Τσαλαματάς), Κοσμάς (75' Πέτση), Χριστόπουλος, Β.-Α. Αδαμόπουλος, Τραγομαλάς, Καρόκε (46' Μπόγιο), Τζούμπας, Κυριόπουλος, Μπούκας.

ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας (Γιώργος Μπιστόλας): Αγγελής, Παπαδόπουλος (63' Μούντανος), Καμαρινάκης, Ντάκουρης, Πετρόπουλος, Δρακοπαναγιωτάκης, Μέτσα (71' Γιαννόπουλος), Τσάμπρας (79' Καρράς), Κορομηλάς, Παπαχρόνης, Μάλαμας.

Διαιτησία: Α. Καυκάς, Ε. Αναγνωστόπουλος, Α. Μιχαλόπουλος

517 views
Top