«Αλώβητη» η Αναγέννηση από το «Π. Μπαχράμης»

Με ηγέτη τον Φάνη Κάνιστρα που σκόραρε δύο φορές και τον Νίκο Τριανταφυλλάκη να ανοίγει τον... δρόμο, η Αναγέννηση Παραλίας πέρασε σχετικά εύκολα από το «Παναγιώτης Μπαχράμης» με 3-0 επί του ουραγού Ηρακλή Καλαμάτας.

Φάσεις - Γκολ

Στο 9' και σε μακρινή μπαλιά του Γιαννουκάκη, ο Σπαντιδέας πρόλαβε την έξοδο του Λίβα και προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως ο Βεργόπουλος πρόλαβε και έδιωξε.

Στο 18΄ο Βέλλης έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, με τον Κουκούτση να παίρνει την... μπουκιά από το στόμα του Τριανταφυλλάκη με το ένα χέρι.

Στο 23' ο Γιαννουκάκης άνοιξε το παιχνίδι στα αριστερά για τον Κωνσταντινίδη, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Βεργόπουλο, ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον κ. Αλεξέα να θεωρεί πως ο παίκτης του Ηρακλή προσπάθησε να εκμαιεύσει την εσχάτη των ποινών δείχνοντάς του κίτρινη κάρτα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Βέλλης με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε τον Τριανταφυλλάκη μέσα στην περιοχή και εκείνος πλάσαρε με τη μία τον Κουκούτση για το 0-1.

Στο 32' κόρνερ του Γ. Παπαδέα από τα αριστερά, ο Γεωργακόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Λίβας έδιωξε με το ένα χέρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κάνιστρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Κουκούτσης απομάκρυνε προσωρινά και στην εξέλιξη της φάσης ο Τριανταφυλλάκης με εναέριο βολέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 42' ο Δουρούμης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Βέλλης στο δεύτερο δοκάρι πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κάνιστρας τη δεύτερη και σκόραρε από κοντά για το 0-2.

Στο 45' ο Τ. Παπαδέας με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Μάρη μέσα στην περιοχή, εκείνος έκανε με τη μία το διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση δεξιά, όμως και πάλι ο Βεργόπουλος κατάφερε και έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 60' ο Λίβας εκτέλεσε το ελεύθερο, ο Ταμπάκης πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Κάνιστρας πρόλαβε στην έξοδο τον Κουκούτση και σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Ηρακλής Καλαμάτας (Βασίλης Μπλέτσας): Κουκούτσης, Πλαγιανός, Πανταζής (46' Κομινάκης), Τ. Παπαδέας, Γεωργακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης, Γιανουκάκης (61' Μπρακούλιας), Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας (69' Ζαφειρόπουλος), Κωνσταντινίδης

Αναγέννηση Παραλίας (Γιώργος Μηλίτσης): Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος (77' Γιαννακόπουλος), Δουρούμης, Κάνιστρας, Τριανταφυλλάκης, Βέλλης, Δασκαλάκης (88' Πικιός), Ταμπάκης, Πραστέλλας.

Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Ε. Παναγιωτόπουλος, Φ. Κασκάνης

483 views
Top