Το φιλί της... ζωής ο Μπάχα, «φωνές» ο Παναθηναϊκός!

Ο Λέο Μπάχα αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για την ΑΕΚ, καθώς πέρασε στο ματς στο 59' και στο 76' πέτυχε το νικητήριο γκολ των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μια νίκη - βάλσαμο που ήρθε μετά από 8 ολόκληρες αγωνιστικές, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και έξι ήττες και που εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονής της. Αντίθετα, ο Πανθηναϊκός παραμένει ουραγός και τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. 

Στο «τριφύλλι» ωστόσο έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, κυρίως για δυο περιπτώσεις πέναλτι, που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεν υπέδειξε ο κ. Πλακογιάννης στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 89' ο Μπιτσάκου βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λυκούση, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημητρακόπουλος βγήκε άτσαλα και ανέτρεψε τον Πέτρο Πετρόπουλο, όμως ο κ. Πλακογιάννης έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση, προκαλώντας νέες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη, που ήταν γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, ενώ η ΑΕΚ αγωνίστηκε με μαύρες φανέλες.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Λάκης Μούργος): Δημητρακόπουλος, Μετουσί (89' λ. τρ. Μπαντάς), Λυκούσης, Λαδάς, Παπαδόπουλος, Μπαρούνης, Στυλιανόπουλος, Μπαζάνης, Βασίλοβιτς (67' Σταυρόπουλος), Μπέρμπερη (59' Μπάχα), Τσεκάνι.

Παναθηναϊκός Καλαμάτας (Ζώης Δούβας): Μπαλίκης, Μπιτσάκου, Αλοίμονος, Σχοινοχωρίτης, Νάστας, Μαραγκός, Μαργιόλης, Σπηλιώτης (89' Παναγιωτόπουλος), Πανταζόπουλος, Πέτρος Πετρόπουλος, Παναγιώτης Πετρόπουλος.

Διαιτησία: Δ. Πλακόγιαννης, Ξ. Κωνσταντόπουλος, Δ. Τάγαρης.

854 views
Top