Επεισοδιακό «διπλό» του Αστέρα Βαλύρας και 2η θέση!

Σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε ένταση, έξι αποβολές και ολιγόλεπτες διακοπές, ο Αστέρας Βαλύρας κατάφερε με γκολ του Χρήστου Καίσαρη στο 87', που είχε περάσει ως αλλαγή, να κάψει την αντίσταση του γηπεδούχου ΠΑΟΚ στο Ασπρόχωμα και να κατακτήσει την δεύτερη προνομιούχο θέση στον 1ο Όμιλο της Γ' ΕΠΣΜ.

Στο 42' αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη οι Γεωργακόπουλος του Αστέρα Βαλύρας και Αραπάκης του ΠΑΟΚ, διότι αλληλοεξυβρίστηκαν. Στο 72' ο Κ. Γιαννόπουλος του Αστέρα Βαλύρας είδε δεύτερη κίτρινη για εξύβριση σε αντίπαλο, ενώ στο ίδιο λεπτό πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη ο Ξυρόκωστας του ΠΑΟΚ για τον ίδιο λόγο.

Στο 90+1' ο Νάτσης του ΠΑΟΚ είδε δεύτερη κίτρινη για ριψοκίνδυνο παίξιμο, ενώ στο 90+3' ο Θ. Γιαννόπουλος του Αστέρα Βαλύρας αν και ευρισκόμενος στον πάγκο της ομάδας του και ευρισκόμενος εκτός αγώνα ως αλλαγή, σηκώθηκε και απώθησε βίαια αντίπαλό του.

ΠΑΟΚ (Ίλια Λούτα): Ξυρόκωστας, Μάχι, Ντεμάρκου, Παναγόπουλος, Κοκκορόγιαννης, Σακκάς, Αραπάκης, Νάτσης, Αθανασόπουλος (46' Μερκούρης), Βαλαβάνης, Μερκούρης.

Αστέρας Βαλύρας (Χρήστος Καίσαρης): Δ.Χριστόπουλος, Βασιλόπουλος, Χ. Μπουρίκας (57' Θ. Γιαννόπουλος, 90' Μακρής), Β. Μπουρίκας, Χ. Μπουρίκας, Ανδριανόπουλος, Τσάμης, Μαρινόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κ. Γιαννόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (72' Καίσαρης).

Διαιτησία: Η. Σκόρδος, Α. Παπαϊωάννου, Δ. Ρηγηοπούλου

423 views
Top