Ολοκλήρωσε αήττητος, ετοιμάζεται για φιέστα και γλέντι! (pics)

Ο ΑΣ Φυτειάς επικράτησε 1-0 του ΑΣ Δαναού στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στο Κορδία και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το εξαιρετικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας αήττητος και μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 32ο λεπτό ο Παναγιωτόπουλος.

Όσον αφορά την φιέστα για την άνοδο και την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές, αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 του μηνός στις 21:00 στο «Παναγιώτης Μπαχράμης», παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Λεωνίδα Οικονομίδη, ενώ θα ακολουθήσει οικογενειακό δίτερμα.

Τέλος, την Κυριακή 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο γλέντι με φαγητό και ποτό στην πλατεία της Φυτειάς, όπου καλεσμένοι είναι όλος ο κόσμος από την ευρύτερη περιοχή.

ΑΣ Δαναός (Πέτρος Δημόπουλος): Μουσελίνος (59' Κουτσουρόπουλος), Κώστας - Ξυλάς, Σπάλας (54' Κυριακόπουλος), Ψυχογιάννης, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Αρβανίτης, Μπούνας, Γεωργιόπουλος (54' Φιλιππόπουλος), Φιλίππου, Κλάδης.

ΑΣ Φυτειάς (Κώστας Παλαμάρας): Παναγιώτης Αναστασόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Ασημακόπουλος, Καννάς, Μερκούρης, Χρυσοβέργης (46' Λινάς), Παύλος Ανατασόπουλος, Ι. Αναστασόπουλος (80' Παπαλάμπρος), Παναγιωτόπουλος, Σταυρινός, Μπούνας (57' Πουλακίδας).

Διαιτησία: Δ. Γιαννακλής, Ε. Τσαούση, Π. Καράβολας

617 views
Top