Ντέρμπι …μόνο στα χαρτιά για την Εράνη (pics)

Μπορεί πριν το παιχνίδι να χώριζαν μόλις 3 βαθμοί τις δυο ομάδες, ωστόσο στο γήπεδο δεν αποδείχθηκε κάτι τέτοιο. 

Η Εράνη νίκησε εύκολα με 4-0 τον – με πολλές απουσίες - Ακρίτα Κορώνης και αποσπάστηκε με 6 βαθμούς από την 2η θέση, βάζοντας γερές βάσεις για την άνοδό της στην Α΄ τοπική κατηγορία.
Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 27΄ όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Κορώνης, ο Κίτος έκανε το σουτ, ο Σπυρόπουλος απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Α. Καλογερόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του πορτιέρο του Ακρίτα.
Το 2ο τέρμα της Εράνης ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν σε σέντρα του Α. Καλογερόπουλου από αριστερά ο Π. Σπυρόπουλος ξεχασμένος στο 2ο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 37΄ ήρθε η σειρά του Διονυσόπουλου – 4 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς – να χριστεί σκόρερ με σουτ εντός περιοχής, μετά από μπαλιά του Α. Καλογερόπουλου και κακή αντίδραση του Παναγιωτόπουλου.
Το «καρέ» των τερμάτων συμπληρώθηκε στο 47΄ με την κεφαλιά του Χρονόπουλου, έπειτα από σέντρα του Α. Καλογερόπουλου, ο οποίος έφτασε τις 2 ασίστ πέραν του τέρματος που πέτυχε.
● Διαιτησία: Σ. Λάμιας, Ι. Μαντάς, Δ. Σταυρόπουλος
ΕΡΑΝΗ (Λίτσας): Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (62΄ Στριμπάκος), Μιχαλακόπουλος, Αλμπάν, Ανδρεόπουλος, Κώτσος, Α. Καλόγερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Π. Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος (64΄ Φουντάς), Κίτος (33΄ λ. τρ. Διονυσόπουλος)
ΚΟΡΩΝΗ (Σαββίδης): Σπυρόπουλος, Σαρελλάς (77΄ Τσιριγώτης), Παναγιωτόπουλος, Μπλάνας, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος, Α. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Τέντες (46΄ Κρητικάκης)


536 views
Top