Ιστορική - αφιερωμένη μέρα στον Δημήτρη Νινιό! (pics)

Η 29η Φεβρουαρίου είναι από μόνη της ξεχωριστή μέρα, αφού έρχεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια, όμως στον ΑΣ Φυτειάς θα έχουν έναν παραπάνω λόγο να θυμούνται αυτή τη μέρα, καθώς την Δευτέρα (29/2) πανηγύρισαν για πρώτη φορά, μόλις στην δίχρονη ιστορία του, την άνοδο στην Β' ΕΠΣΜ!

Η όλη προσπάθεια ανόδου και ο τίτλος αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο Δημήτρη Νινιό που βρέθηκε έστω και για μικρό χρονικό διάστημα στην οικογένεια του ΑΣ Φυτειάς ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Από την πλευρά του ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, Κώστας Παλαμάρας πρόσθεσε ένα επιπλέον κομμάτι στο... παζλ, αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον επίσης αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη, με τον οποίο υπήρξαν χρόνια συμπαίκτες στην Μαύρη Θύελλα και αδερφικοί φίλοι.

Το κλίμα όπως ήταν φυσικό ήταν γιορτινό, η επιθυμία για διεύρυνση των επιτυχιών και της εδραίωσης στο μεσσηνιακό ποδοσφαιρικό στερέωμα εντονότατη, με την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να γλεντούν με οικογενειακό δίτερμα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Λεωνίδας Οικονομίδης, ο οποίος αφού πρώτα συνεχάρη του αήττητους πρωταθλητές για το επίτευγμά τους, ευχήθηκε του χρόνου το κύπελλο να είναι ακόμη πιο... μεγάλο, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα, Νίκος Μπασακίδης, ο οποίος στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που διαπίστωσε στην πρώτη του γνωριμία με την ομάδα και ευχήθηκε αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, αλλά και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ, Αντώνης Τουρλομούσης.

Η συνέχεια περιελάμβανε φαγοπότι στο «Καφενείο του Πωλ», ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για την προσεχή Κυριακή (6/3, 21:00) στην χωριάτικη ταβέρνα «Βατουριώνα» στην οδό Αύρας.

2038 views
Top