«Τεσσάρα» και νέο αποφασιστικό βήμα για Αστέρα

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ έκανε ο Αστέρας, που επιβλήθηκε στην Μικρομάνη του Ατρόμητου Πλατύ με το ευρύ 4-1.

Τα δύο γκολ των Αλεξόπουλου (24') και Παυλόπουλου (40') στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Μιχάλη Σκαρπαλέζου, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη τέρματα από τους Μαρκόπουλο στο 63' και Αλεξόπουλο στο 68'.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 72', με τον Παπαλάμπρου-Στεφάνου να πετυχαίνει το γκολ της τιμής.

Πέρα από τα τέσσερα γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 5' με τον Αλεξόπουλο (απέκρουσε ο Σ. Ταχταμπάς) και δύο δοκάρια στο 35' και στο 70' με τον Π. Καρδάση.

Αστέρας Μικρομάνης (Μιχάλης Σκαρπαλέζος): Μητσέας, Α. Καρδάσης, Μαυροειδής, Μπούρας-Σουλιμάς, Χασάπης, Μαρκόπουλος, Π. Καρδάσης (77' Νίκας), Ι.Χ. Καρδάσης, Γ. Σκαρπαλέζος (74' Παπαδέας), Αλεξόπουλος (68' Αθανασόπουλος), Παυλόπουλος.

Ατρόμητος Πλατύ (Μιλτιάδης Μαυροειδής): Σ. Ταχταμπάς (26' λ. τρ. Γιαννόπουλος), Στέργιος, Γ. Ταχταμπάς, Κρέπης (73' Κ. Ταχταμπάς), Φράγκος, Σγουράκης, Παπαλάμπρου-Στεφάνου, Δημέας, Βαγκέλι, Χ. Ταχταμπάς (68' Δάρας).

Διαιτησία: Η. Σκόρδος, Δ. Σταυρόπουλος, Π. Κομπιλίρης

409 views
Top