Εύκολα και απλά η ΑΕ Αβίας

Η ΑΕ Αβίας δεν συνάντησε δυσκολίες και έφτασε στη νίκη με 3-0 απέναντι στον... καταδικασμένο σε υποβιβασμό Κεραυνό Καλαμάτας. Οι Μανιάτες έκαναν το καθήκον τους και πήραν το τρίποντο χωρίς να φορτσάρουν, παραμένοντας στην δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α' ΕΠΣΜ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα του Διονύση Πουλή ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, για την ακρίβεια στα 15 δευτερόλεπτα (!) με τον Ν. Γεωργίκο, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 20' είχε δοκάρι.

Ο Φετάχου στο 36' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, με τον Μανιατέα ένα λεπτό αργότερα να «σημαδεύει» το δοκάρι του Παναγιωτίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 50' έγινε το τελικό 3-0 ξανά με τον Φετάχου.

ΑΕ Αβίας (Διονύσης Πουλής): Π. Πολυμενέας, Γ. Βαβαρούτσος (40' Μητσέας), Γκλίκα (57' Γεωργουλέας), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Φουρναράκος, Α. Βαβαρούτσος, Μανιατέας, Γιαννέας, Φετάχου, Ν. Γεωργίκος (48' Αλντέσκου).

Κεραυνός Καλαμάτας (Χρήστος Νιάρχος): Παναγιωτίδης, Τσορώνης, Χατζίου, Κότσης, Νιάρχος, Μπεσής, Κολυβάρης, Δούβαλης, Δεικτάκης, Σταθόπουλος, Βοσνάκης.

Διαιτησία: Η. Σκόρδος, Η. Τσουλάκος, Δ. Ταβουλαρέας

534 views
Top