Φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό και αποκριάτικος χορός

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΟ Στενωσιάς κάνει γνωστό ότι το ερχόμενο Σάββατο 12 Μαρτίου θα λάβουν χώρα δύο σημαντικά γεγονότα στην Στενωσιά.

Αρχικά στις 16:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με αντίπαλο την Ομόνοια Καλαμάτας, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε άτομα που έχουν ανάγκη, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου στο κέντρο «Χρόνης».

«ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ δυο ΑΥΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
».

436 views
Top