Ξυγκώρος: «Κύριοι της ΕΠΣΜ ντροπή σας!»

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρων Μεσσηνίας και της Επιτροπής Διαιτησίας, με αφορμή την απόφαση της αφαίρεσης των τριών βαθμών από την Δόξα Καλαμάτας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕ Μάνης, εξέδωσε ο τεχνικός του Καλαματιανού συλλόγου, Δημήτρης Ξυγκώρος, από τα... πυρά του οποίου δεν γλιτώνουν ούτε οι διαιτητές Σταματία Τσαούση και Ευάγγελος Μπασιλάρης!

«Ντροπή σας κύριοι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρων Μεσσηνίας και της Επιτροπής Διαιτησίας! Ολοκληρώσατε το ποδοσφαιρικό σας έγκλημα ενάντια του ποδοσφαίρου και της προσπάθειας των νεαρών παιδιών-αθλητών της Δόξας Καλαμάτας. Αλήθεια εσάς ποιος θα σας ελέγξει; Ποιος θα σας τιμωρήσει όταν συστηματικά απουσιάζετε από τα γήπεδα ώστε να έχετε προσωπική άποψη;

Κύριοι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρων Μεσσηνίας και της Επιτροπής Διαιτησίας να μας πείτε εκτός από το να τιμωρείται νεαρά παιδιά που στην ουσία δεν φταίνε σε τίποτα και δεν συμμετείχαν σε κανένα επεισόδιο και να τους στερείται βαθμούς που κέρδισαν καθαρά αγωνιζόμενα μέσα στο γήπεδο, να αφαιρείται και να διαγράφετε την όποια προσπάθεια γίνεται στην ομάδα από εμένα προσωπικά και τους αγνούς μεροκαματιάρηδες παράγοντες που καθημερινά στερούνται το εισόδημά τους προσφέροντας στην αγάπη τους για το ποδόσφαιρο!

Πολλές φορές προσπαθήσαμε να σας εκφράσουμε τις απόψεις μας για το συγκεκριμένο κατά εσάς, ανύπαρκτο για εμάς συμβάν και το μόνο που κατορθώσατε είναι να αποφασίσετε μόνοι σας καταπατώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες που ορίζουν ότι το δίκαιο είναι δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών, ειδικά όταν πρόκειται να εξοντώσετε νεαρούς ερασιτέχνες αθλητές-προπονητές-παράγοντες-ομάδες.

Εσάς κύριοι που παρανομείτε τοποθετώντας την ίδια μέρα πρωί-απόγευμα-βράδυ νεαρά και άπειρα κορίτσια να διαιτητεύσουν δύο και τρεις αγώνες συνεχόμενους που λόγω της κόπωσης και της απειρίας και χωρίς καθαρό μυαλό κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, ποιος σας ελέγχει και τι τιμωρία θα σας επιβάλλει; Αφού ο κανονισμός δεν το επιτρέπει!

Το νεαρό και άπειρο κορίτσι έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο κ. Μπασιλάρης δέχτηκε χαστούκι από παράγοντα της Δόξας Καλαμάτας που είναι πέρα ως πέρα αναληθές! Η κα. Τσαούση αφού άκουσε και δέχτηκε τα ψέματα, αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα Δόξα Καλαμάτας - ΑΕ Μάνης στο 17ο λεπτό! Μας προβληματίζει η όλη συμπεριφορά της συγκεκριμένης κυρίας που από την αρχή ήταν προκατειλημμένη με την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που και οι αντίπαλοί μας ήθελαν να συνεχιστεί, διότι όλοι είδαν ότι δεν έγινε τίποτα!

Ο δε κ. Μπασιλάρης έλεγε ότι δεν αισθανόταν καλά, ο οποίος αρνήθηκε την γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα και μετά από λίγο έφυγε με το μοτοποδήλατό του χωρίς να τρέχει τίποτα και έχουμε μαρτυρίες, συνεχίζοντας την ημέρα του σε δικό του γλέντι.

Η κα. Τσαούση καλό θα είναι να ασχοληθεί με τις γυναικείες ασχολίες πλένοντας κανέναν πιάτο, γιατί σίγουρα θα κάψει και άλλες ομάδες, διότι αν την ρωτήσουμε τι έχει μια μπάλα μέσα θα μας απαντήσει σαμπρέλα! Τέτοια γνώση έχει για το άθλημα που παίζεται κατ' εξοχήν από άνδρες!

Κύριοι υπάρχουν διαιτητές-άρχοντες των αγώνων που κοσμούν το άθλημα και σας παρακαλούμε να μην μας διαιτητεύσει ξανά η κα. Τσαούση και ο κ. Μπασιλάρης σε αγώνες της ομάδας μας!

Κύριοι μας εξοντώσατε, κύριοι μας προσβάλλατε, κύριοι μας αρπάξατε τους παλικαρίσιους βαθμούς που κέρδισαν τα παιδιά ιδρώνοντας και παίζοντας καθαρά και τίμια, ικανοποιώντας το καπρίτσιο της κας. Τσαούση και του κ. Μπασιλάρη, όμως κύριοι δεν καταφέρατε να πληγώσετε την αξιοπρέπεια και των εγωισμό των παιδιών! Κύριοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας τις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές!

Εγώ προσωπικά αηδιασμένος με όλες αυτές τις αδικίες που γίνονται στην ομάδα μου και γενικότερα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με αναγκάζετε να σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον μέχρι και την οριστική αποχώρησή μου από αυτό το ποδόσφαιρο που εσείς με τις πράξεις σας έχετε επιλέξει! Σας ευχαριστώ, δεν θα πάρω! Και πάλι κρίμα, ντροπή, ντροπή, ντροπή!

Δημήτρης Ξυγκώρος, διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA».

653 views
Top