«Ουδεμία ανάμειξη στις δηλώσεις Ξυγκώρου!»

Με ανακοίνωσή της η Δόξα Καλαμάτας παίρνει θέση για τα τελευταία γεγονότα, τονίζοντας ότι ουδέποτε η διοίκηση του συλλόγου προέβη σε δηλώσεις για το επεισοδιακό παιχνίδι με την ΑΕ Μάνης, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ ταυτόχρονα κρατά... αποστάσεις από εκείνες του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ξυγκώρου λέγοντας ότι εκφράζουν καθαρά την προσωπική του άποψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον αθλητικό τύπο και τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας ότι: 

1. Για την τιμωρία της ομάδας μας στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕ Μάνης που διεκόπη δεν κάναμε και ούτε θα κάνουμε καμία δήλωση. Για το συγκεκριμένο περιστατικό το αν αδικηθήκαμε ή όχι το ξέρουν όσοι ήταν παρόντες στο γήπεδο και ιδιαίτερα για την φάση του 17ου λεπτού ο παράγοντας της ομάδας μας και ο πρώτος βοηθός, κ. Μπασιλάρης Ευάγγελος.

2. Όσο για τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ. Ξυγκώρου Δημητρίου είναι καθαρά προσωπικές και γραμμένες στην σελίδα του στο Facebook. Ουδεμία ανάμειξη έχει η ομάδα μας και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο κ. Ξυγκώρος έχει ήδη κληθεί για απολογία από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Εκ του ΔΣ του ΠΑΟ Δόξα Καλαμάτας
».

458 views
Top