Πανηγυρίζει ο Αστέρας Μικρομάνης!

Την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ πανηγυρίζει και μαθηματικά πλέον ο Αστέρας. Η ομάδα της Μικρομάνης πήρε τη νίκη με 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι με τον Παπαφλέσσα Άμφειας στο «Πέτρος Γεωργανάς» και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το... στραβοπάτημα του ΠΑΟ Καλού Νερού στους Γαργαλιάνους.

Το ματς ήταν επεισοδιακό, καθώς σημαδεύτηκε από ένταση, τέσσερις αποβολές για τους γηπεδούχους και δύο προσωρινές διακοπές, με τον Παναγιώτη Καρδάση να αποδεικνύεται «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης στο 85ο λεπτό και ενώ η ομάδα της Άμφειας αγωνιζόταν με 8 παίκτες!

Τι αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Κουτσαναστάσης

«Στο 16' του αγώνα απέβαλλα έδειξα κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας κ. Γιαννόπουλο Α. με Α.Φ. 5 και Α.Δ. ΕΠΟ ##### διότι έπαιξε επικίνδυνα αντίπαλό του στο πρόσωπο αν και παρατηρηθείς στο 14' του αγώνα για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο.

Στο 22' του αγώνα διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι για πέντε λεπτά και κατευθύνθηκα με με τους βοηθούς στα αποδυτήρια μέχρις ότου απομακρυνθεί ο αποβληθείς παίκτης της γηπεδούχου ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 57' του αγώνα απέβαλλα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας κ. Μουτσούλα Δ.  με Α.Φ. 4 και Α.Δ. ΕΠΣΟ #####, διότι μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι σαν αλλαγή πέταξε την φανέλα του και είπε σε φίλαθλο στην κερκίδα "τώρα θα έρθω να σε γ@m!$0".

Στο ίδιο λεπτό διέκοψα το παιχνίδι για πέντε λεπτά, διότι ο παίκτης της γηπεδούχου ομάδας κ. Κουμουράς Χ. με Α.Φ. 6 και Α.Δ. ΕΠΟ ##### ο οποίος είχε αντικατασταθεί ήρθε προς το μέρος μου διαμαρτυρόμενος έντονα και τραβώντας μου το χέρι. Στα αποδυτήρια ενημέρωσα τους αρχηγούς και των δύο ομάδων ότι ο κ. Κουμουράς Χ. μετά από αυτή τη συμπεριφορά είναι αποβληθείς.

Στο 78' απέβαλλα έδειξα δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας κ. Σούσα Θ. με Α.Φ. 9 και Α.Δ. ΕΠΟ ##### διότι ανέκοψε αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας αν και παρατηρηθείς στο 68' για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο».

Παπαφλέσσας Άμφειας (Σταύρος Γεωργιόπουλος): Σιώτος, Σπυρόπουλος, Σμυρλής, Μουτσούλας (57' Σκιαδόπουλος), Γιαννόπουλος, Κουμουράς (36' Γαλανόπουλος), Λαμπρόπουλος, Σακκάς, Σούσα, Βουγιουκλής (77' Μαλαπάνης), Σκουφάκης.

Αστέρας Μικρομάνης (Μιχάλης Σκαρπαλέζος): Μητσέας, Α. Καρδάσης, Μαυροειδής, Μπούρας-Σουλιμάς, Αθανασόπουλος (46' Ι.Χ. Καρδάσης), Μαρκόπουλος, Κουρούπης (46' Χασάπης), Π. Καρδάσης, Γ. Σκαρπαλέζος, Αλεξόπουλος, Παυλόπουλος (88' Παπαδέας).

Διαιτησία: Ι. Κουτσαναστάσης, Α. Τσουκάλη, Η. Ρέκκας

522 views
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Του «Χ»άρισε τον τίτλο! Και τώρα... τρέ-Χ-ει! »
Top