Και τώρα... τρέ-Χ-ει!

Τεράστια απώλεια για τον Νέο Άρι που με αντίπαλο τον... καταδικασμένο σε υποβιβασμό Κεραυνό Καλαμάτας στο «Παναγιώτης Μπαχράμης» έμεινε στο 0-0 και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμη και με τη νίκη, καθώς σε αυτούς άνηκαν οι δύο μεγαλύτερες στιγμές του αγώνα με πρωταγωνιστή και στις δύο περιπτώσεις τον Νικολακόπουλο.

Αρχικά στο 76' ο επιθετικός του Κεραυνού με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπαγεωργίου από τα δεξιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Ρουμελιώτη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των «πετεινών» σε ανεπανάληπτο τετ α τετ, ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Κεραυνός Καλαμάτας (Χρήστος Νιάρχος): Κάρλος, Τσορώνης, Χατζίου, Γιαμαρέλος, Κότσης, Μπεσής, Βοσνάκης (71' Δεικτάκης), Δούβαλης (64' Γεωργακόπουλος), Παπαγεωργίου, Σταθόπουλος (85' Λυκούσης), Νικολακόπουλος.

Νέος Άρις (Τάσος Χαρίτος): Ρουμελιώτης, Π. Σκαλιώτης (78' Καπόγλης), Κωστόπουλος, Αρβανίτης, Πλέκης, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Καραματσούκης, Ι. Σκαλιώτης, Κατσιμαγκλής (58' Κουρκουτάς), Σπηλιώτης (75' Μπάκας).

Διαιτησία: Σ. Λάμιας, Σ. Τσαούση, Η. Τσουλάκος

474 views
Top