Διεκόπη στο 38' το Ατρόμητος Πλατύ - ΑΕ Αιθαίας!

Μόλις 38 λεπτά διήρκεσε o αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο Πλατύ και την ουραγό ΑΕ Αιθαίας για την 21η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΜ, με το σκορ σε εκείνο το σημείο να είναι 4-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο λόγος ήταν πως αμέσως μετά την επίτευξη του τέταρτου τέρματος από πλευράς Ατρόμητου Πλατύ πέντε παίκτες της ΑΕ Αιθαίας και συγκεκριμένα οι Μουλιάτος, Λεβεντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κωλέτσος και Μιχαλόπουλος έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Πλέον η ΕΠΣΜ καλείται να αποφασίσει για τις τύχες του ματς, ενώ η διακύμανση του σκορ μέχρι το σημείο εκείνο ήταν η εξής: 12' Λεβεντόπουλος 0-1, 14' Βαγκέλι 1-1, 21' Δημέας 2-1, 31' αυτ. Χαλούλος 3-1, 38' Δημέας 4-1.

Τι αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Τουρλομούσης

«Στο 38' έγινε οριστική διακοπή του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, διότι μετά την επίτευξη του τέταρτου τέρματος από την γηπεδούχο ομάδα, πέντε παίκτες από την φιλοξενούμενη ομάδα έπεσαν στο έδαφος ισχυριζόμενοι ότι ήταν τραυματίες.

Σαφέστερα οι τραυματίες παίκτες για την φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ήταν οι εξής: Μουλιάτος Β. με Α.Φ. 5, Λεβεντόπουλος Β. με Α.Φ. 9, Θεοδωρόπουλος Γ. με Α.Φ. 8, Κωλέτσος Χ. με Α.Φ. 7 και Μιχαλόπουλος Ν. με Α.Φ. 4».

Ατρόμητος Πλατύ (Μιλτιάδης Μαυροειδής): Γιαννόπουλος, Στέργιος, Γ. Ταχταμπάς, Χ. Ταχταμπάς, Φράγκος, Σγουράκης, Μιχάλι, Κοντόπουλος, Δημέας, Βαγκέλι, Παπαλάμπρου-Στεφάνου.

ΑΕ Αιθαίας (Βασίλης Μουλιάτος): Κατσιώλης, Μουλιάτος, Κωλέτσος, Μητρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Χ. Αργυρόπουλος, Λεβεντόπουλος, Μανεσιώτης, Γεννάτος, Χαλούλος (35' Γιαννούκος).

Διαιτησία: Ν. Τουρλομούσης, Κ. Βοσνάκης, Δ. Σταύρου

1052 views
Top