Με τρία γκολ μέσα σε 14 λεπτά η Αναγέννηση

Ένα... εκρηκτικό τέταρτο από το 30' μέχρι το 44' όταν και σκόραρε και τα τρία τέρματα της, έφτανε και... περίσσευε στην Αναγέννηση Παραλίας για να πάρει τη νίκη με 3-0 επί του Αίαντα Καλαμάτας και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

Στο 30' μετά από κόρνερ του Δασκαλάκη ο Μπαχράμης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο καραδοκών Βέλλης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42' ο Κάνιστρας κέρδισε πέναλτι από τον Μπαχράμη και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, δίνοντας... αέρα δύο τερμάτων στην «Μπάρτσα».

Δύο λεπτά αργότερα ο Αντωναίος με κάθετη πάσα βρήκε τον Τριανταφυλλάκη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ νίκησε για τρίτη φορά στο ματς τον Μπαχράμη.

Αναγέννηση Παραλίας (Γιώργος Μηλίτσης): Λίβας, Πανταζής (87' Γεωργαντής), Παπαγεωργίου (74' Ταμπάκης), Βεργόπουλος, Δουρούμης, Κάνιστρας, Τριανταφυλλάκης (61' Γιαννακόπουλος), Βέλλης, Δασκαλάκης, Χάντζος, Αντωναίος.

Αίαντας Καλαμάτας (Γιάννης Σακελλαρόπουλος): Μπαχράμης, Λαγωνικάκος, Τριάντος, Ζαγαρέλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος (46' Ζέρβας), Μιχαλόπουλος, Μασουρίδης, Στραβάκος (46' Παπαβασιλόπουλος), Αντωνόπουλος, Παπαθεοδωρίδης (46' Περιβολάρης).

Διαιτησία: Δ. Νίκας, Δ. Σταυρόπουλος, Δ. Τσακόπουλος

391 views
Top