Τέλος ο Ξυγκώρος από τη Δόξα Καλαμάτας

Την απόφασή του να αποχωρήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, δηλαδή τη προσεχή Κυριακή και το ματς με το Βλαχόπουλο, ανακοίνωσε ο τεχνικός της Δόξας Καλαμάτας Δημήτρης Ξυγκώρος, κάνοντας αναφορά σε «λόγους ευθιξίας, σεβασμού και αξιοπρέπειας» και ευχαριστώντας διοικούντες και ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Βεβαίως, μετά τα όσα έγιναν πρόσφατα το «διαζύγιο» φάνταζε σίγουρο για Δόξα και Ξυγκώρο. Η ανακοίνωση…

«ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !!!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ( 27 / 3 / 2016 ) ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ''ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ'' ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ''ΕΥΘΙΞΙΑΣ'' ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ''ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ'' ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΙ' ΕΛΥΝΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΗΝ ''ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ'' ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ''ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ'' ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ''ΔΟΞΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ -ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ - ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Υ.Γ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΓΚΩΡΟΣ''

591 views
Top