Ανακοίνωση στήριξης και «ευχαριστώ» σε Αναστασόπουλο

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης, αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν κι ελέχθησαν κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της άκρως επιτυχημένης σεζόν εναντίον του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Αναστασόπουλου, αισθάνθηκε την ανάγκη και προς αποκατάσταση της αλήθειας να ανακοινώσει τα κάτωθι:

«Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα κακοπροαίρετα σχόλια λέει και γράφει ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος. Τα σχόλια αυτά εκφράζουν αποκλειστικά τον ίδιο και δικές του λανθασμένες απόψεις.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα, στηρίζουν περίτρανα τον προπονητή της ομάδας, κ. Δημήτρη Αναστασόπουλο, τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά για το οικογενειακό κλίμα που δημιούργησε εντός και εκτός αποδυτηρίων, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει (18 ποδοσφαιριστές μέσος όρος στις προπονήσεις), με αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ.

Καλό θα ήταν λοιπόν να σταματήσουν οι "λασπολογίες" γιατί πρέπει να υπάρξει και ένα όριο! Όσον αφορά τώρα τα περί "ηγετικού παράγοντα" και "οικονομικού επενδυτή", τα αφήνουμε ασχολίαστα για ευνόητους λόγους. Ο κόσμος της Μεσσήνης και των γύρω περιοχών γνωρίζει πολύ καλά πώς πορεύτηκε οικονομικά η ομάδα φέτος...

Εκ του του ΔΣ».

327 views
Top