Και …του χρόνου στην Α1 ο Νέος Άρις!

Τεράστιο «διπλό», που σήμανε και την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1, πέτυχε ο Νέος Άρις στην Κορώνη επί του ισχυρού Ακρίτα και τα πανηγύρια στις τάξεις της ομάδας του Τάσου Χαρίτου δεν έχουν σταματημό!
Το «χρυσό» γκολ του Γρηγόρη Κωστόπουλου στο 44΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καραματσούκης από τον Ι. Κουτσουμπό, στάθηκε αρκετό για να δώσει στον Νέο Άρι την νίκη, στέλνοντας τον στους «4 ουρανούς».
Στον αντίποδα, η ομάδα της Κορώνης, με το απρόσμενο αυτό αποτέλεσμα φαίνεται πως τέθηκε εκτός διεκδίκησης της ανόδου.
Έδειξε «δίψα» για το «τρίποντο», αλλά παρά την στήριξη του κόσμου αυτό δεν ήρθε και πλέον οι σκέψεις πάνε στην επόμενη χρονιά.
Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν ψυχή, τεράστιο πάθος και απίστευτη διάθεση για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος και άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, ειδικότερα στην επανάληψη, έχοντας για κορυφαίο τον Λυμπέρη Ρουμελιώτη.
Στο τελευταίο 20λεπτο η Κορώνη είχε τουλάχιστον 4-5 κλασσικές ευκαιρίες όμως ο πολύπειρος πορτιέρο του Νέου Άρι κράτησε όρθια την ομάδα του, δίνοντας της τους βαθμούς και την παραμονή.
● Διαιτητές: Η. Νικολόπουλος, Ε. Παναγιωτόπουλος, Χ. Τσοπανάκης
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Σαρέλλας, Κουτσολιάς, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Τέντες (46΄ Μπόκολος), Μπλάνας, Μουτζούρης, Σταμάτης, Φωτεινάκης (85΄ Κρητικάκης)
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ (Χαρίτος): Ρουμελιώτης, Κωστόπουλος, Καπόγλης, Αρβανίτης, Π. Σκαλιώτης, Πλέκης, Αναστασόπουλος, Σταυριανέας (67΄ Μαρκόπουλος), Ι. Σκαλιώτης, Φλέσσας (77΄ Κατσιμαγκλής), Καραματσούκης (56΄ Μπάκας)

393 views
Top