«Αγκαλιά» με την 2η θέση, «ζωντανή» για τον τίτλο

«Αγκαλιά» και μάλιστα σφιχτά με την 2η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΜ βρίσκεται η Αναγέννηση Παραλίας, διατηρώντας παράλληλα «ζωντανές» τις ελπίδες της και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η «Μπάρτσα» κερδίζοντας στο «Παναγιώτης Μπαχράμης» τον ήδη υποβιβασμένο Κεραυνό Καλαμάτας στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής με 2-0, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την λευκή ισοπαλία της ΑΕ Αβίας με τον Χανδριναϊκό ΠΣ και ξέφυγε ακόμη περισσότερο από τους Μανιάτες.

Συγκεκριμένα, η Αναγέννηση (55 β.) πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την ΑΕ Αβίας (52 β.) που την ακολουθεί στην βαθμολογία και στην τελευταία αγωνιστική χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό απέναντι στον ΑΟ Ασπροχώματος, χωρίς να… ενοχλείται από το αποτέλεσμα στον αγώνα της ΑΕ Αβίας με τον Απόλλωνα στο Πεταλίδι.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του Γιώργου Μηλίτση ήταν ο Θοδωρής Δασκαλάκης με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 19' και στο 70'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Γκούμας, έχοντας βοηθούς τους Θοδωρή Αγγελακάκη και Κώστα Βοσνάκη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Νιάρχος): Κάρλος, Τσορώνης, Χατζίου, Γιαμαρέλος, Κότσης, Γεωργακόπουλος, Δούβαλης (53' Βοσνάκης), Νικολακόπουλος (73' Παπαγεωργίου), Μπεσής, Δεικτάκης, Σταθόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Γιώργος Μηλίτσης): Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Βεργόπουλος, Δουρούμης, Κάνιστρας (71' Πραστέλλας), Τριανταφυλλάκης, Βέλλης, Δασκαλάκης, Αντωναίος (82' Ταμπάκης), Χάντζος.

416 views
Top