Για μια θέση στην Α1 ΕΠΣΜ

Την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ διεκδικούν σήμερα (6/4) Θύελλα Χαρακοπιού και ΠΑΟ Καλού Νερού (18:00), μέσω αγώνα μπαράζ στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.

Η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα Χαρακοπιού (53 β.) κατέκτησε την 2η θέση στον 2ο Όμιλο της Β' κατηγορίας, με 6 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, με απολογισμό 17-2-3 (46-16 γκολ).

Ο Παντελής Τσιγαρίδης σε συνδυασμό με την επιστροφή του Π. Π. Βασιλογιαννακόπουλου, αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

Ο ΠΑΟ Καλού Νερού (49 β.) μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου Ομίλου της Β' κατηγορίας, έχοντας 4 βαθμούς λιγότερο από τον Αστέρα Μικρομάνης και απολογισμό 15-4-3 (48-14 γκολ).

Ο Γιώργος Μητρόπουλος «πονοκεφαλιάζει» για την συμμετοχή του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο.

Στον αντίποδα, εκτός έμειναν οι μακροχρόνια απόντες Μπάμπης Κανναβός (μηνίσκο) και Δημήτρης Λαχανάς (κάταγμα κοπόσεως), καθώς επίσης και ο Θανάσης Γρηηγορίου (επέμβαση κήλης).

Τον αγώνα μπαράζ ορίστηκε να διευθύνει ο Ηλίας Αλεξέας, με βοηθούς τους Σταύρο Λάμια και Παναγιώτη Σερεμέτη.

Τα σενάρια της ανόδου

Από την Β' ΕΠΣΜ ανέρχονται τρεις ομάδες (οι δύο πρωταθλητές και ένας εκ των δύο δεύτερων μετά από αγώνα μπαράζ), εφόσον δεν υποβιβαστεί η Καλαμάτα και ο πρωταθλητής της Α' ΕΠΣΜ ο Τσικλητήρας Πύλου καταφέρει να πάρει το... εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Σε αντίθετη περίπτωση ανεβαίνουν στην Α1 ΕΠΣΜ δύο ομάδες (οι πρωταθλητές των δύο ομίλων).

474 views
Top