Ανακοίνωσε Πολίμο η ΑΕ Μάνης και μας... επιβεβαίωσε

Eεπιβεβαιώνοντας το προ λίγων ωρών αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Sport365.gr», που έκανε λόγω για συμφωνία με ικανότατο και πολύπειρο τεχνικό, η διοίκηση της ΑΕ Μάνης προχώρησε πριν από λίγο στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Παναγιώτη Πολίμο.

Αναλυτικότερα…

«Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως και επίσημα πλέον νέος προπονητής για την ομάδα μας ειναι ο Παναγιώτης Πολίμος.

Ο 46χρονος ταλαντούχος και πολύπειρος προπονητής προ ημερών είχε συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΜ και ο ...."γάμος" δεν άργησε να έρθει μιας και οι δυο πλευρές αφού ανέλυσαν τα πλάνα και τους στόχους τους τα βρήκαν σε όλα και δώσανε τα χέρια!!!

Άμεσος συνεργάτης του κ. Πολίμου θα είναι ο Ηλίας Λουκαρέας και όλοι ευελπιστούμε να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, σε όλα τα τμήματα της! Ο νέος μας προπονητής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20/4/1970 και μέσω της Αεροπορίας το 1990 ήρθε με μετάθεση στην Καλαμάτα.

Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πανιώνιο Καλαμάτας και στον Αστέρα Αρφαρων. Προπονητικά έχει δουλέψει στον Πανιώνιο Καλαμάτας (Α'τοπικό) αλλά και στα Πράσινα Πουλιά(αντίπαλοί μας φέτος).

Από το 2004 είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B'. Άξιο αναφοράς είναι πως το πάθος του Πάνου είναι να δουλεύει με νεαρά παιδιά, δίνοντας μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες που είναι και το μέλλον κάθε υγιούς ομάδας. Μαζί με τον αδελφικό του φίλο Αντώνη Μαυρέα άλλωστε έχουν δημιουργήσει την πολύ επιτυχημένη ακαδημία ποδοσφαίρου FAIR PLAY στην Καλαμάτα.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΜ εύχεται στον Πάνο να έχει πάνω απ όλα υγεία και να ....ριζώσει στην ιστορική ΑΕΜαρα μας που κάθε άλλο παρά αφιλόξενη είναι γι αυτόν μιας και η σύζυγος του είναι Μανιάτισσα (Προαστειο) και προφανώς γνωρίζει πολύ καλά τον τόπο στον οποίο έρχεται να δουλέψει»

626 views
Top