Τραμπουκισμούς στα Φιλιατρά καταγγέλλει ο Μπουραντώνης

Με ανάρτηση του στη προσωπική του σελίδα στο «facebook» ο προπονητής της Ομόνοιας Καλαμάτας Σωτήρης Μπουραντώνης μιλά για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ημίχρονο του αγώνα των Φιλιατρών κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς και γεγονότα τα οποία γυρίζουν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω…

«Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου(ποδοσφαιριστές μου) για τον αγώνα που δώσαμε σήμερα στο γήπεδο Φιλιατρών και στον οποίο στάθηκαν με αξιοπρέπεια και με αστείρευτο ενθουσιασμό, δύναμη και πάθος γι αυτό που αγαπάνε και ξέρουν καλύτερα να κάνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Εδώ θα ήθελα να σταθώ σε ένα ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ που γυρνάει χρόνια πίσω το ποδόσφαιρό μας εν έτη 2016....Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά με τις δύο ομάδες να δίνουν τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ το σκορ ήταν 0-1, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, υπέρ της ομάδας μας εμφανίζονται 2 κύριοι οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι παράγοντες ή φίλαθλοι- αν ήταν φίλαθλοι τη δουλειά είχαν εκεί;;- από τους εν λόγω κυρίους εν τέλει δέχτηκα επίθεση μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ποδοσφαιριστών μου.

Αυτή η τρομοκρατία και η εξύβριση πέρασε προς τα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών μου με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να επέλθει εκνευρισμός στην ομάδα μου!! Με τις συμπεριφορές τους οι εν λόγω κύριοι μικραίνουν πολύ αυτή τη μεγάλη ομάδα... Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά 3 κυρίους…

Τον κύριο Τριαντόπουλο και τον κύριο Ασημακόπουλο, παράγοντες της Εράνης, όπως επίσης και έναν κύριο που δεν γνωρίζω το όνομά του, δυστυχώς,ο οποίος φόραγε τη φόρμα της Εράνης.

Ήταν οι μόνοι που στάθηκαν με αξιοπρέπεια και προστάτευσαν το όνομα της μεγάλης Εράνης Φιλιατρών ζητώντας μου δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά των αγνώστων κυρίων!!!

Υ.Γ. Πάνω από όλα μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για τραμπουκισμό.

Επίσης θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην πρωταθλήτρια Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών, στους ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας που δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα της Μεσσηνίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!! Και επιτέλους να στεκόμαστε ΜΟΝΟ στο "ευ αγωνίζεσθε" και να μην καταφεύγουμε σε τραμπουκισμούς».

783 views
Top