«Ποδαρικό» με το... (δ)έξι!

Με πρωταγωνιστή τον Θανάση Κοντό που πέτυχε «χατ-τρικ», ο Χανδριναϊκός ΠΣ επικράτησε του Νέου Άρι με το «αγγλικό» 6-3 και έκανε ποδαρικό με το... δεξί στο ανακαινισμένο γήπεδο του Σουληναρίου.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό ο Φωτόπουλος. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Κωστόπουλος έκανε το 1-1.

Στο 17' ο Γιάνναρης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Χανδριναϊκό, ενώ στο 36' ήρθε ο Κοντός για να «γράψει» το 3-1.

Στο 55' ο Μπάκας μείωσε προσωρινά σε 3-2, όμως ο Κοντός είχε...φυλάξει άλλα δύο γκολ και σε διάστημα δύο λεπτών (67', 69') ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Στο 70' ο Μπάκας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι μείωσε σε 5-3, με τον Σαχινάι να προσθέτει το... κερασάκι στην τούρτα πέντε λεπτά αργότερα για το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Τουρλομούσης, με βοηθούς τους Ευάγγελο Μπασιλάρη και Απόστολο Καυκά.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ ΠΣ (Δημήτρης Μάλαμας): Νικητόπουλος, Κότι, Λίτο, Ζωγόπουλος, Γιάνναρης (69' Ι. Κατσιγιάννης), Φωτόπουλος, Δ. Κατσιγιάννης, Κοντός (76' Κολοκάθης), Καραταράκης, Σαχινάι, Μέμα (58' Κοκάι).

ΝΕΟΣ ΆΡΙΣ (Τάσος Χαρίτος): Π. Σκουράκης (46' Ρουμελιώτης), Καπόγλης, Ι. Σκαλιώτης, Σπηλιώτης (69' Καραματσούκης), Κάλελης, Μπάκας, Μαρκόπουλος, Κωστόπουλος, Π. Σκαλιώτης, Κατσιμαγκλής, Κουρκουτάς (46' Αναστασόπουλος).

346 views
Top