Φιέστα με τον Παναρκαδικό

Άρωμα... από Γ' Εθνική θα έχει η φιέστα της Εράνης που θα γίνει την Μεγάλη Πέμπτη για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΜ. Η ομάδα των Φιλιατρών θα υποδεχθεί τον Παναρκαδικό για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους της την άμεση επιστροφή στα μεγάλα... σαλόνια της Μεσσηνίας.

Παράλληλα με την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές, θα βραβευτούν για την προσφορά τους στον σύλλογο οι Νίκος Φρούσος, η οικογένεια του εκλιπόντος Παναγιώτη Λυμπερόπουλου (θείος των Νίκου και Σωτήρη) που φόρεσε την φανέλα της Εράνης στην δεκαετία 70-80, καθώς επίσης και ο αρχηγός του Παναρκαδικού, Δημοσθένης Δήμος που είχε αγωνιστεί με τα «πράσινα» την σεζόν 2007-08.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Το Δ.Σ. της Εράνης Φιλιατρών σας προσκαλεί την Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 16:30 στον μεγάλο φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΡΑΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ με σκοπό την απονομή του Πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής Μεσσηνίας.

Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις σημαντικών στελεχών του Σωματείου μας. Η παρουσία όλων σας θα αποτελέσει μεγάλη και σημαντική στήριξη στην προσπάθειά μας.

Εκ του Δ.Σ."

732 views
Top