ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, με ενότητα θα ξεπεράσουμε την φουρτούνα

Η απογοήτευση και η στεναχώρια είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην Σπερχογεία για τον υποβιβασμό αλλά η διοίκηση του συλλόγου δεν το βάζει κάτω. Καλεί τον κόσμο να παραμείνει ενωμένος, να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και εκφράζει την βεβαιότητα πως σύντομα η ομάδα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει.
Η ανακοίνωση της Σπερχογείας μετά τις τελευταίες εξελίξεις, έχει ως εξής:

«Η Ομάδα του Α. Ο. Σπερχογείας, όπως είναι ήδη γνωστό, μετά την εκδίκαση της έφεσης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, υποβιβάζεται, μετά από 27 συνεχόμενα χρόνια, από την Α’ Τοπική, καθώς την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην παρακάτω κατηγορία. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν κρίνεται πάντοτε αγωνιστικά, μέσα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχει καμιά διάθεση για επίρριψη ευθυνών, παρά μόνο η διαπίστωση πως ο «κόσμος» δεν είναι όμορφος και ούτε αγγελικά πλασμένος και ο καθένας γνωρίζει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί γι’ αυτό.

Η Διοίκηση αναγνωρίζει τα όποια λάθη έχουν γίνει από την πλευρά της και λυπάται για την απογοήτευση όλου του κόσμου της ομάδας για τον τρόπο που διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Αυτόν τον κόσμο θέλει να ευχαριστήσει, από τα βάθη της καρδιάς όλων, για τη αμέριστη στήριξη που προσφέρει και να ζητήσει να σταθεί πλάι στην ομάδα της καρδιάς μας και σήμερα. Η ενότητα, η ομαδικότητα, η αγωνιστικότητα και το φίλαθλο πνεύμα στη «φουρτούνα» φαίνονται.

Η Σπερχογεία είναι και θα είναι μια ομάδα με ιστορία και ήθος. Αυτό δημιουργεί την υποχρέωση και μας δίνει τη δύναμη να παλέψουμε όλοι ενωμένοι, για να φέρουμε και πάλι την ομάδα στη θέση που της αξίζει και της ανήκει.»

459 views
Top