Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με Παλαμάρα

Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του ΑΣ Φυτειάς με τον Κώστα Παλαμάρα τη νέα περίοδο, καθώς ανακοινώθηκε και τυπικά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι των «βυσσινί» στις 14 Οκτωβρίου 2014 και την τρέχουσα σεζόν κατάφερε να οδηγήσει αήττητη την ομάδα στην Β' ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΣ Φυτειάς μέσω του Υπεύθυνου Δημοσιών Σχέσεων, Λυκούργου Καρολεμέα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Παλαμάρα.

Τον ευχαριστεί εκ μέρους της διοίκησης για τις υπηρεσίες που προσέφερε, καθώς συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της ομάδας στην Β' Τοπική κατηγορία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Ο ΑΣ Φυτειάς μέσω του Γενικού Αρχηγού, Παύλου Κρεμμύδα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με προπονητή που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Τέλος, αναμένεται η γενική συνέλευση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καθώς και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Με δηλώσεις του στο Sport365.gr ο πρώην πλέον τεχνικός του ΑΣ Φυτειάς, Κώστας Παλαμάρας ευχαρίστησε την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

931 views
Top