ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Δεν το κουνάει" ο Κουμούτσος...Ξεκίνημα με Κορομηλά και πάει για κίνηση ματ

«Mε ένα σμπάρο δυο τρυγόνια» για την ομάδα της Σπερχογείας η διοίκηση της οποίας κάνει ότι χρειάζεται για να διαμορφώσει συνθήκες… πρωταθλητισμού και ανόδου.

Από τη μια πλευρά προέκυψε η συμφωνία ανανέωσης με τον 32χρονο αμυντικό μέσο Γιώργο Κουμούτσο(στη φωτο στη κάτω σειρά και στη μέση), που παραμένει «Ταύρος» για 5η συνεχόμενη χρονιά και από την άλλη οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του 25χρονου αμυντικού Κώστα Κορομηλά, που έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Ομόνοια και Παναθηναϊκό Καλαμάτας.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το αντίκρισμα της παραμονής Κουμούτσου θα είναι εξαιρετικά «διεισδυτικό» στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, που βλέπουν να μένει στο ροστερ ένας παίκτης μαχητής με ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο περιμένοντας από τη διοίκηση να πράξει το ίδιο και με αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών.

Βεβαίως, την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια ισχυροποίησης η οποία ξεκίνησε επίσημα με τον Κορομηλά, με τους διοικούντες να κινούνται έντονα για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής που θα αλλάξει τα δεδομένα.

489 views
Top