ΧΑΝΔΡΙΝΑΙΚΟΣ: Με Μάλαμα στο τιμόνι  και τη νέα σεζόν

Τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μάλαμα ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Χανδριναικού κάνοντας παράλληλα και τις πρώτες αναφορές στον αγωνιστικό σχεδιασμό…

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η συμφωνία της ομάδας μας με τον προπονητή του Ανδρικού τμήματος, Δημήτρη Μάλαμα, για την συνέχιση της συνεργασίας του.

Βρέθηκε λύση στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος και άπαντες έφυγαν χαρούμενη από το τραπέζι των συζητήσεων.

Η διοίκηση και ο προπονητής συμφώνησαν στη προσπάθεια διατήρησης του βασικού κορμού και την ποιοτική προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών. Οι κινήσεις γίνονται ήδη και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ τη νέα σεζόν.

Οι ιθύνοντες ευελπιστούν σε μία καλή πορεία στην Α1 τοπική κατηγορία και σημαντικό ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια θα έχει και η επαναφορά της ομάδας στη φυσική της έδρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση, κλείνοντας με τις προετοιμασίες που γίνονται για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις…

«Παράλληλα η ομάδα μας προετοιμάζει πυρετωδώς τις δύο μεγάλες καλοκαιρινές εκδηλώσεις της, το Παραδοσιακό Πανηγύρι στις 19 & 20 Ιουλίου και τη συναυλία στις 12 Αυγούστου με τους Μητσιά-Σιόλα-Νταγάκη.

Και οι δύο θα πραγματοποιηθούν στο χώρο των πλατανίων στο Χανδρινού Μεσσηνίας»

652 views
Top