ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Διευρυμένο το νέο ΔΣ

ΝΕΑ ισχυρή διοίκηση επέλεξε, σύμφωνα με το "kyparissiotis.blogspot.com" και  μετά από τη πρόσφατη Γενική Συνέλευση  ο Παντριφυλιακός Καλονερού θέτοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά  κατηγορία.

Η συμμετοχή των μελών της Ομάδας ήταν ουσιαστική μετά την πρόσφατη συγκέντρωση όπου εκλέχτηκε ένα διευρυμένο Διοικητικό συμβούλιο αποδεικνύοντας ότι η ιστορία του σωματείου είναι ζωντανή.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι Φώτιος Γαλάνης, Διονύσιος Γαλάνης, Λουκάς Φάμελλος, Ιωάννης Μποζίκας, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Καπερώνης, Νικόλαος Κατσίρος, Νίκος Γεωργακάκης, Σωτήριος Αναγνωστόπουλος.

Εντεταλμένα μέλη με ειδικές αρμοδιότητες θα έχουν οι Αριστείδης Συγέρης, Κανέλλος Κιούσης, Θανάσης Γεωργομήτρος, Μενέλαος Καραχάλιος, Ιωάννης Βλάμης και Ιωάννης Ανδριανόπουλος.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται πλέον συνολικά με τους εντεταλμένους συμβούλους από 15 άτομα με νέα πρόσωπα επισφραγίζοντας την ανανέωση στην ομάδα η οποία πλέον θα συγκροτηθεί σε Σώμα ώστε να ετοιμαστεί το πλάνο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

201 views
Top