ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Κάτω τα χέρια από τους παίκτες μας"

Aυστηρό μήνυμα, προς σωματεία και προπονητές ή παράγοντες τους προκειμένου να τηρούν τους κανόνες ηθικής που διέπουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και να μην «προσεγγίζουν» γονείς ή αθλητές του συλλόγου, για να εντάξουν τους νεαρούς αθλητές στο ροστερ τους, μετέφερε το ΔΣ των Πρασίνων Πουλιών τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβεί σε «δημόσιες καταγγελίες» εκθέτοντας τα πρόσωπα που μετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου, παρακαλούνται οι ομάδες, παράγοντες και προπονητές των συλλόγων που θέλουν ή ενδιαφέρονται για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς που διέπουν την ομαλή μεταγραφή τους. Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο να προσεγγίζονται ποδοσφαιριστές και γονείς της ομάδας μας με τρόπους που δεν αρμόζουν σε κανέναν επαγγελματία του αθλητικού χώρου, Κύριοι σας ενημερώνουμε οτι οι ποδοσφαιριστές μας ανήκουν και εκπροσωπούνται από το σωματείο μας και σας παρακαλούμε να απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο στην διοίκησή μας. Σε διαφορετική περίπτωση και σε ανάλογο περιστατικό θα αναγκαστούμε να εκθέσουμε δημόσια πρόσωπα τα οποία προσβάλουν το σωματείο μας”.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να μην κάνει το… επόμενο βήμα ωστόσο, εφόσον χρειαστεί, θα το πράξει.
ΥΓ: Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς για «ποιον χτυπά η καμπάνα».
Ελπίζουμε ότι οι «άτυπες καταγγελίες» που ήρθαν από τα Πράσινα Πουλιά αλλά και κάποια ακόμη σωματεία δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

743 views
Top