ΧΑΝΔΡΙΝΑΙΚΟΣ: Και μεταγραφές(Καλδής-Βασιλόπουλος) και ανανεώσεις

Πιστή στο πλάνο για ένα ισχυρό αγωνιστικό προφίλ παραμένει και φέτος η ομάδα του Χανδριναικού πραγματοποιώντας δύο ισχυρές κινήσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ της...

«Οι Παναγιώτης Καλδής και Νίκος Βασιλόπουλος ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με διοίκηση και τεχνική ηγεσία ώστε την επόμενη χρονιά να αποτελέσουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού ΠΣ και να συνδράμουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Πρόκειται για δύο ταλαντούχους και νεαρούς παίχτες με χρόνια παρουσίας σε ανταγωνιστικό επίπεδο με την ομάδα του Τσικλητήρα και ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον ΑΟ Μεθώνης.

Παράλληλα η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία για συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας με τους γνώριμους Φωτόπουλου, Μπιλάλι και Μεμά.

Τέλος η ομάδα μας προετοιμάζεται πυρετωδώς διοργανώνοντας το παραδοσιακό πανηγύρι στις 19 & 20 Ιουλίου στο Χανδρινού στο χώρο των Πλατανίων. Η διασκέδαση περιλαμβάνει τοπικά εδέσματα, παγωμένη μπύρα και ορχήστρες παραδοσιακής μουσικής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη περιμένοντας όλους για δύο ωραίες βραδιές» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

393 views
Top