ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μεγάλη(διπλή) κίνηση με Μοσχίδη και ανανέωση Σβερκούνου

Με ένα «σμπάρο δυο τρυγόνια έβγαλε» η ομάδα της Σπερχογείας που δεν… σταματά με τίποτα, δείχνοντας αποφασισμένη να διεκδικήσει άνοδο σε συνδυασμό τον τίτλο στην Α1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σβερκούνος(φωτό πάνω σειρά, δεύτερος από αριστερά) συμφώνησε και παραμένει στους «Ταύρους» και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προσφέροντας ποιότητα αλλά και εμπειρία στα μετόπισθεν, ενώ την ίδια στιγμή οριστικοποιήθηκε η συνεργασία με τον 29χρονο αμυντικό μέσο Μίλτο Μοσχίδη.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη ποδοσφαιρική Δράμα ωστόσο τα προηγούμενα 6 χρόνια αγωνιζόταν στη Δόξα Μεγαλόπολης-ήταν και συμπαίκτης του Σβερκούνου-και αποτελούσε βασικό της στέλεχος και μέλος της ομάδας που πανηγύρισε φέτος την άνοδο στη Γ εθνική, πρωτάθλημα στο οποίο έχει αγωνιστεί και πάλι στο παρελθόν.

Αν μη τι άλλο μιλάμε για μια σπουδαία μεταγραφή που δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα της Σπερχογείας η διοίκηση της οποίας επικεντρώνεται πλέον στην ανανέωση του Θανάση Γεωργαντά αλλά και στην απόκτηση του τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του στρατευμένου, εδώ και 20 ημέρες, Παναγιώτη Γιακουμή.

653 views
Top