Παίκτης-προπονητής στην ΑΕ Γαργαλιάνων ο Ντουγέρογλου

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Α.Ε. Γαργαλιάνων, αποκτώντας τον πολύπειρο τερματοφύλακα, Θοδωρή Ντουγέρογλου, που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Κυπαρισσίας και ο οποίος είχε αναλάβει από πέρυσι το ρόλο του προπονητή της Ένωσης. Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου των Γαργαλιάνων για τη μεγάλη και σημαντική προσθήκη του πολυτάλαντου τερματοφύλακα αναφέρει…

«Η Διοίκηση της Α.Ε. Γαργαλιάνων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Θεόδωρο Ντουγερόγλου σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή. Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία καθώς στην οικογένεια της ΑΕΓ εντάσσεται ένας αθλητής υψηλού επιπέδου με μεγάλη εμπειρία που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας.

Ο Ντούγε συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τερματοφύλακες του Νομού μας με θητεία σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Π.Σ. Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Α.Ο. Κυπαρισσίας κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δελεαστικότατες προτάσεις που του έγιναν από ομάδες πολύ μεγαλύτερων κατηγοριών, εκείνος επέλεξε να μείνει ΕΝΩΣΙΤΗΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με τη Διοίκηση να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή. Τέλος, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 τα οποία κοστίζουν 20 ευρώ και ήδη παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση.

Τελειώνοντας να πούμε ότι οι οι επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας μας θα γίνονται μόνο από τον ιστότοπο http://www.gargalianoionline.gr»

909 views
Top