Στασινόπουλος: Για τον Μεσσηνιακό υπάρχει μόνο η άνοδος

Με μοναδικό στόχο την επάνοδο στην κορυφαία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων «χτίζεται» ο Μεσσηνιακός της νέας περιόδου σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τάκη Στασινόπουλο (δεξιά στην φωτό με τον Μπάμπη Βακαλόπουλο).

Οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά στην συνεργασία με την Καλαμάτα ενώ η παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου αποτελεί εγγύηση επιτυχίας.
«Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος είναι υποχρεωμένος από την ιστορία του να κάνει πρωταθλητισμό. Στόχος της φετινής χρονιάς είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής και η άνοδος στην Α’ τοπική κατηγορία.

"Για την επίτευξη του στόχου αυτού ευελπιστούμε πως μέχρι την 5η Αυγούστου, που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, θα είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ της ομάδας έτσι ώστε να διευκολυνθεί το έργο του τεχνικού μας επιτελείου και του προπονητή μας κ.Μουλατσιώτη.

"Φυσικά μέχρι το τέλος της μεταγραφική περιόδου οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής προταθεί, είναι πρόθυμος και πληρεί τους όρους για την ενσωμάτωση στη ομάδα μας, θα αποκτηθεί», τονίζει ο Τάκης Στασινόπουλος οριοθετώντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα ενώ για την συνεργασία με την Μαύρη Θύελλα και την παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου, αναφέρει:

«Πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα στεφθεί από επιτυχία γιατί, εκτός των άλλων, η γενική συνεργασία μας με την Καλαμάτα και κυρίως με τον πρόεδρο της κ. Σταύρο Παπαδόπουλο θα είναι η βάση για την εκπλήρωση των στόχων μας».

616 views
Ετικέτες
Top