Τέλος Παναγιώτης & Σταύρος Χαρίτος από το Ασπρόχωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport365.gr η θητεία των Παναγιώτη και Σταύρου Χαρίτου στον ΑΟ Ασπροχώματος ολοκληρώθηκε, μια και στη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση δεν επετεύχθη συμφωνία.

Αμφότεροι διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του Βαγγέλη Σκουρλέτη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ την σεζόν 2015-16.

Ο 31χρονος αμυντικός (δεξί μπακ, στόπερ) και ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα μπουν πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας μετά το εξάμηνο στην ομάδα του Ασπροχώματος και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Παναγιώτης έχει παίξει στο παρελθόν σε Αναγέννηση Παραλίας, ΑΟ Σπερχογείας, ΑΣ Πανθουριακό, ΑΕ Σπάρτη, Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΑΟ Φαραί και Ομόνοια Καλαμάτας, ενώ ο Σταύρος σε Αναγέννηση, ΑΣ Πανθουριακό, Ηρακλή Καλαμάτας, ΑΟ Σπερχογείας, Καλαμάτα, Απόλλωνα Καλαμάτας και Νέους Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Σπανός αποτελεί και επίσημα το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Ασπροχώματος ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο 19χρονος αμυντικός το πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΑΟΠΚ Πατίστα, ενώ στο δεύτερο μεταπήδησε στην ΑΕΚ Καλαμάτας. Παλαιότερα έχει παίξει σε Αναγέννηση Παραλίας και Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Από εκεί και πέρα, το νέο όνομα που ήρθε να προστεθεί στη λίστα του κ. Σκουρλέτη είναι εκείνο του μεσοαμυντικού Παναγιώτη Παπανικολόπουλου που ανήκει στον ΑΟ Σπερχογείας.

Αντίθετα, τον ίδιο δρόμο με τους αφούς Χαρίτους ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Χαρίλης Φουρναράκος, ο οποίος εμφανίζεται υποψήφιος μεταγραφικός στόχος ομάδας της Β' ΕΠΣΜ με πρωταγωνιστικούς στόχους.

577 views
Top