Ενίσχυση στην άμυνα με Γεωργιόπουλο για ΑΕ Γαργαλιάνων

Ενίσχυση στην άμυνα για την ΑΕ Γαργαλιάνων. Η «Ένωση» απέκτησε τον 26χρονο αμυντικό, Παναγιώτη Γεωργιόπουλο, αδερφό του Θανάση, από τον Μιλτιάδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα των Γαργαλιάνων έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο συγκρότημα του Πύργου Τριφυλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της Α.Ε.Γ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Γεωργιόπουλο.

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Μιλτιάδη στην Α1 κατηγορία βοηθώντας την ομάδα να επιτύχει την άνοδο στην Α' τοπική, ο 26χρονος αμυντικός επιστρέφει στους Γαργαλιάνους για λογαριασμό της ομάδας μας».


Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport365.gr, η ΑΕ Γαργαλιάνων βρίσκεται κοντά στην επισημοποίηση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής.

Πρόκειται για έναν 21χρονο επιθετικό - το όνομά του μας είναι γνωστό -που για ένα εξάμηνο αγωνίστηκε με τα «χρώματα» συλλόγου στην Α' ΕΠΣΜ, ενώ έχει σκοράρει ξανά στο παρελθόν για λογαριασμό της ομάδας του Θοδωρή Ντουγερόγλου.

Θυμίζουμε τέλος ότι είχε προηγηθεί η απόκτηση των Θανάση Τηλεμάχου από τον Παπαφλέσσα Χώρας και του Θοδωρή Ντουγερόγλου από τον ΑΟ Κυπαρρισίας (μέχρι πρότινος προσέφερε τις υπηρεσίες του μόνο ως προπονητής).

509 views
Top