ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις και το πλάνο του Κώστα Κρητικάκη

Ο Κώστας Κρητικάκης επιστρέφει, ύστερα από μια εξαετία, στη τεχνική ηγεσία του Ακρίτα Κορώνης- όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα- για να κάνει αυτό που γνωρίζει άριστα, να δουλεύει και να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές θέλοντας να τους κάνει πρωταγωνιστές.

Ο 41χρονος τεχνικός, που έχει περάσει από Αρφαρά, Πάμισο και Αμφιθέα (νέοι Παμίσου), σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο «Sport365.gr», εξέφρασε την αισιοδοξία και την ικανοποίηση του για την επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς και αναφέρθηκε στο πλάνο… δράσης αλλά και τους στόχους της Κορώνης…

«Επιστρέφω στον Ακρίτα με χαρά και αισιοδοξία ταυτόχρονα και με την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ για τη τιμή που μου έκανε εντάσσοντάς με στην οικογένεια του συλλόγου.

Σε μια ομάδα που διαχρονικά στελεχώνεται με αθλητές οι οποίοι κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή και αρέσκεται στο να τους στηρίζει.

Όπως γνωρίζεται, προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, γεγονός που πιστώνεται στη μεθοδική λειτουργία του συλλόγου, κι αυτό ακριβώς θέλουμε να πετύχουμε και πάλι συνδυάζοντάς το ωστόσο με τη περαιτέρω μείωση του Μέσου Όρου ηλικίας και τη προώθηση κι άλλων παικτών από την ακαδημία.

Η δυναμική του Ακρίτα Κορώνης είναι πάντως τέτοια που πρακτικά καλείται να αποδειχθεί πρωταγωνιστής και πάλι» μας δήλωσε ο κ. Κρητικάκης που ξεκινά προετοιμασία στα μέσα Αυγούστου.

860 views
Top