Ο κύβος (με Πεφάνη-Βούλγαρη)... ερρίφθη στην Δόξα

Ο ερχομός του Βασίλη Παρθένιου από την Αυστραλία αναμενόταν να δρομολογήσει εξελίξεις στην Δόξα, όπερ και εγένετο. Έτσι, η καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ξυγκώρου από την τεχνική ηγεσία, με τους Παναγιώτη Πεφάνη (κεντρική φώτο) και Μιχάλη Βούλγαρη να αναλαμβάνουν χρέη τεχνικού διδύμου. Ο τελευταίος θα προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες τους και ως ποδοσφαιριστής.

Ο Πεφάνης την περσινή σεζόν ήταν προπονητής στις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ ο Βούλγαρης (φώτο αρχηγός) έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της Δόξας αγωνιζόμενος στη θέση του σέντερ μπακ για μια δεκαετία, έχοντας διατελέσει και αρχηγός. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδα της ΕΠΣ Ευβοίας.Όσον αφορά τα διοικητικά, ο Βασίλης Παρθένιος θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport365.gr ο νέος πρόεδρος της Δόξας στην θέση της παραιτηθείσας, Μαρίας Ράλλη, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να εισέλθουν τρία νέα πρόσωπα.

Στα μεταγραφικά, η καλαματιανή ομάδα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Ξανθάκης (32 ετών, τερματοφύλακας, Εθνικός Μελιγαλά, ΑΣ Πανθουριακός, ΑΠΣ Άρις, Πράσινα Πουλιά) θα είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια, ύστερα από την αποχώρηση του Παναγιώτη Δικτάκη (ΑΟ Ασπροχώματος).

Τέλος, στην Δόξα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο 22χρονος μεσοαμυντικός, Διαμαντής Κωνσταντακόπουλος, ενώ ως εσωτερικές μεταγραφές λογίζονται οι Δημήτρης Σιψάς (τραυματίας) και Νικήτας Δημόπουλος (επαγγελματικοί λόγοι) που την περσινή σεζόν δεν προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για διάφορους λόγους.

560 views
Top